Handelsbetingelser

KØB
Bestilling af mad kan foretages indtil senest kl. 08:00 samme dag. Vi tager imod bestillinger op til en uge frem i tiden. Husk at angive elevens navn og klasse, samt hvilken ugedag maden ønskes til. Dækker bestillingen flere elever skal det angives hvem der skal have hvad.

Der gælder ingen fortrydelsesret for køb af mad på internettet.

Ved pludselig opstået sygdom skal der gives besked til kantinen snarest muligt. Kantinen udsteder kantinen et tilgodebevis, der kan benyttes på et senere tidspunkt til køb af tilsvarende varer i kantinen. Tilgodebeviset opbevares af kantinen.

Betaling kan kun ske MobilePay. Gebyrer for MobilePay er indregnet i prisen. Alle priser er inklusive moms. Ved køb sendes en kvittering til den angivne mailadresse.

LEVERING
Den bestilte mad afhentes selv af eleverne i pauserne. Kantinen påtager sig intet ansvar, hvis der ikke er angivet korrekt klassebetegnelse.

Hvis det leverede er mangelfuldt eller på anden måde ikke i overensstemmelse med det købte skal der gøres opmærksomt på dette hurtigst muligt. Kantinen vil hvis muligt omlevere i den korrekte kvalitet. Hvis dette ikke er muligt kan der udstedes et tilgodebevis til senere brug.

Skulle levering være umuligt på grund af personalesygdom eller varemangel, kan der efter eget valg enten leveres en anden tilgængelig vare eller udstedes et tilgodebevis.

 

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0