Café Birkeboden er kantinen på Birkerød Skole

Café Birkeboden er kantinen på Birkerød Skole. Vi tilstræber til stadighed at kunne tilbyde god mad til rimelige priser. Vores mad spænder over Bocadillo, hjemmebagte grove boller, ugens ret, frikadeller, kyllingespyd, hjemmelavet humus, salatbar, frisk frugt og grønt og meget andet.
Bestil madSe handelsbetingelser

Vi er en selvstændig privat forretning, som skal hvile i sig selv økonomisk. Vores priser bliver holdt så lave som muligt for dermed at sikre, at alle har mulighed for at købe noget i kantinen. Men stadigvæk skal der være en vis avance på vores priser for at sikre, at der er økonomi til at aflønne det fornødne personale.

Café Birkeboden så dagens lys første gang den 8. februar 2010 på Kajerødskolen i Birkerød. Efter mange forskellige tiltag for at kunne tilbyde en frokostordning til eleverne, blev Kajeboden – som den oprindeligt blev døbt – en realitet. Frivillige forældre gik sammen om dagligt at tilbyde eleverne friskbagte boller, ugens ret, frisk frugt og grønt. Køkkenfaciliteterne var meget begrænsede, og dermed også udbuddet af mad. I forbindelse med sammenlægningen af Kajerødskolen og Parkvejskolen i Birkerød og den store renovering af bygningerne på Parkvejskolen, blev Birkerød Skole født. I september 2013 flyttede vi ind i vores nye fantastiske industrikøkken. Dermed fik vi også mulighed at at kunne tilberede varme retter til elevernes frokost.

Ved Fødevarestyrelsens kontrol i 2013 opnåede vi første gang vores elite-smiley. Ved den senest kontrol fra Fødevarestyrelsen fik vi fornyet vores Elite Smiley.

Shopping cart0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0